MuhabetPredstoji zaista veliki događaj u svetu filma! I to - horora!!!

Reditelj Mike Flanagan, zaslužan za Gerald's Game vraća se svetu koji nam je podario bard žanra - Stephen King. A, ni manje, ni više, njegov novi poduhvat biće snimanje nastavka kultnog horora iz 1980. godine - The Shining!

Kompanija Warner Bros. odabrala je da Flanagan bude taj ko će režirati Doctor Sleep, film po istoimenom romanu koji je King objavio 2013. godine, a koji slovi za nastavak romana The Shining, po kome je čuveni Stanley Kubrick snimio isto tako legendarni film.

Glavni lik novog filma, a postojećeg romana, jeste Danny Torrance, sin Jacka Torrancea iz prvog filma, koga je maestralno odglumio Jack Nicholson. Danny je sada odrastao čovek, koji se bori protiv alkoholizma i trauma onoga što mu se desilo kao detetu u zavejanom hotelu u Koloradu.

Den sada živi u gradiću u Nju Hempširu, nalazi utočište u zajednici Anonimnih Alkoholičara i dobija posao u staračkom domu gde ostaci njegove moći "isijavanja" pružaju utehu ljudima na samrti. Uz pomoć dalekovidnog mačora, on postaje "dr Sleep". On tu i upoznaje Ejbru Stoun, koja ima moć "najsjajnijeg isijavanja", što ponovo izaziva Denove demone i priziva ga u bitku za Ejbrinu dušu i opstanak.

Osim Gerald's Game, Flanagan se pokazao kao "specijalista za žanr", snimajući i horore poput Oculus (2013), Before I Wake (2016) i Ouija: Origin of Evil.
10:43 PM
01.02.2018 0 155
Komentari:
Čekamo vaše komentare, Guest
2017 Muhabet. Sva prava zadrzana Mobile version :: uCoz