MuhabetSledeći nastavak "Cloverfield" serijala pod nazivom "God Particle", ponovo je odložen, potvrdio je Variety. Izlazak filma je objavljen za 20. april 2018. godine.

"God Particle", koji proizvode Paramount Pictures i J.J. Abrams 'Bad Robot, već je prebačen sa svog prvobitnog datuma 24. februara 2017. godine do 27. oktobra 2017. godine, nakon što je Paramount postavio svoj raspored, a preimenovan je u "2017 Cloverfield Movie".

Projekat je zatim premešten do 2. februara 2018. godine, ali bez ikakvog marketinga koji bi okružio film samo mesec dana pre oslobađanja, bilo je nejasno da li će to biti korak.

"Božja čestica", režiran od strane nigerijano-američkog režisera Džulijusa Ona sa scenarijem Orenom Uzielom i Dougom Jungom, postavljen je u bliskoj budućnosti i priča priču o timu astronauta na svemirskoj stanici koja je otkrila novi stravičan izvor energije - "Božja čestica" - i tu počinje njihova očajna borba za opstanak. Film se može pohvaliti internacionalnim ulogama uključujući David Oyelowo, Elizabeth Debicki, Chris O'Dowd, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang i Daniel Brühl.
10:33 PM
30.01.2018 0 137
Komentari:
Čekamo vaše komentare, Guest
2017 Muhabet. Sva prava zadrzana Mobile version :: uCoz